Donderdag 02-08-2012

Donderdag avond weer gelopen het was heerlijk weer.

Eerst een stukje gefietst omdat mijn vrouw ook een stuk wilde hardlopen buiten. Samen met mijn 3 kinderen er achter aan. Ze had eceht een goed stuk hard gelopen. Mij lukt dat nog niet. Daarna toch zelf de hardloop schoenen aangetrokken. Het was wel weer zwaar maar het is beter gegaan als afgelopen maandag. Ongeveer 30 sec sneller gelopen als maandag. de afstand was ongeveer 3.3 Km Het was wel warm. Ik denk dat het ongeveer 24 graden was maar het zonnetje scheen wel lekker. Dus het was weer lekker. En gelukkig geen last gehad van mijn knie. Morgen kijken hoe de knie het houd. Hopelijk blijft het goed gaan zo.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *